FAQ

 

Ik ga voor een jaar naar het buitenland en moet mijn huur opzeggen. Welke opslagmogelijkheden
heb ik?

Kleinere waardevolle voorwerpen en dokumenten  kunnen bij Box4all in kluizen worden bewaard (vanaf 0,50 € per dag). Meubels, ordners, uitrustingen enz. zijn -afhankelijk van hun afmeting- zeer goed bewaard en opgeslagen in onze boxen.Ook kunnen wij de post voor u aannemen en deze in een postbus opslaan .

 

Hoe weet ik hoeveel opslagruimte ik nodig heb?

De vuistregel is vrij eenvoudig. Voor een 80 m² woning heeft men een 10 m² grote box nodig, voor een 40 m² woning heb je aan een opslagcapaciteit van 5 vierkante meters genoeg. Doordat onze opslagboxen een hoogte van 3 m hebben is de werkelijke ruimte groter dan zijn vierkante meters laten vermoeden. Onze boxen zijn te verkrijgen in verschillende maten, waardoor wij zeer flexibele aanbiedingen kunnen maken. Gebruik svp de ruimte kalkulator .

 

En als ik plotseling meer of minder opslagruimte nodig heb?

Dan is het geen probleem tussen de afzonderlijke boxen te wisselen. Spreekt u ons gewoon aan!

 

Wat mag ik bij u opslaan?

Meubels, archiefzaken, ordners/ringbanden, speelgoed, kleding, seizoenartikelen, reklame materiaal, gereedschap, tuinmeubels, beurs-stands, reserveonderdelen, inboedel, uitrusting voor zomer- en wintersport (voor golfspelers, surfers, duikers), auto´s, boten, machines, motoren, campingwagens en nog veel meer. Waardevolle voorwerpen zou de klant, voordat de opslag plaatsvindt, moeten aanmelden bij Box4all en tevens bij de eigen huisraadverzekering.

 

Wat mag ik bij Box4all niet opslaan?

Levende wezens, wapens, drugs, gevaarlijke- of giftige afvalstoffen, chemische stoffen of radioaktief materiaal, explosief materiaal, bederfelijke goederen.

 

Hoe lang moet ik minstens huren?

De minimun huurperiode in onze opslagruimten bedraagt 1 maand . De eerste opslag-periode moet altijd in zijn geheel worden gehuurd, daarna zijn ook kortere periodes mogelijk. Spreekt u ons gewoon aan!

 

Hoe ver van te voren kan ik opzeggen?

De opzegtermijn ligt bij 2 weken voor het eind van de maand. De opzegging van de huur moet schriftelijk, per email of per fax worden ingediend.

 

Wat kost dit bovendien nog?

De borgsom is een maand  huur. Voor de opgeslagen goederen moet er een eigen verzekering (meestal dekt de huisraadverzekering het risiko van de opslag) worden afgesloten. Voor inbraak of brand is Box4all niet aansprakelijk. Er wordt eenmalig een bedrag van € 12,50 aangerekend voor een cilinderslot, en alleen u heeft daar de sleutel van .

 

Hoe kan ik betalen?

De borgsom en de eerste periode huur moeten direkt bij het sluiten van het kontrakt  contant worden betaald  De daaropvolgende maanden huur worden per incasso betaald.

 

Hoe wordt mijn opslag beveiligd?

De ruimten zijn voorzien van videokamera´s, bovendien heeft men alleen toegang tot Box4all met een code, die de klant tevoren krijgt. Een vreemde heeft geen toegang tot de opslagruimte. Waardevolle voorwerpen moet de klant, voor de opslag bij Box4all, moeten aangeven en bekend
maken bij zijn eigen huuisraadverzekering.

 

Overigens: Roken en open vuur  is op het gehele terrein strikt verboden!

Facebook

OPENINGSTIJDEN voor huurders

06:00 - 21.30

kantoortijden  : BELT U SVP EVEN VOOR EEN AFSPRAAK 

Maandag tot Zaterdag

Contact

Tel 0049-2821-9971020

Fax 0049-2821-8964577

 

Tel. 0049-170-2945798

info(_AT_)box4all.net

 
Facebook

 | 

DE
NL
EN