Wie zijn wij

 

Goed beveiligd is perfekt opgeslagen

 

Wij,  Jan Groen en dochters staan achter het projekt Box4all. Deze vorm van zelf-opslag hebben wij enige jaren geleden voor het eerst in Nederland leren kennen en wij waren dermate enthousiast, dat wij een dergelijk projekt ook in onze Heimat Kleve wilden aanbieden. Zo gezegd, zo gedaan.

 

Voor ons staan, naast de doorgaans veilige opslag, in het bijzonder de service ter plekke en de persoonlijke benadering in het middelpunt. Wij slaan niet alleen de ons toevertrouwde voorwerpen op, maar wij nemen ook het ophalen ter plekke over, net zoals, naar wens en tegen betaling, het afhalen thuis of in het bedrijf. Hetzelfde geldt voor de breng-service na de tijd van opslag. Box4all ziet zich als dienstverlener binnen een gemeenschap. Wij bieden mensen extra ruimte aan, een extra kamer of veel grotere onderdakmogelijkheden -bij wijze van spreken een tweede thuis voor alle voorwerpen die opgeslagen moeten worden.

 

Wij zijn dagelijks tijdens kantooruren op het terrein aanwezig en verheugen ons op uw bezoek. Ook buiten onze openingstijden hebben onze klanten toegang tot hun bewaakte en tegen inbraak beveiligde boxen.

Facebook

OPENINGSTIJDEN voor huurders

06:00 - 21.30

kantoortijden  : BELT U SVP EVEN VOOR EEN AFSPRAAK 

Maandag tot Zaterdag

Contact

Tel 0049-2821-9971020

Fax 0049-2821-8964577

 

Tel. 0049-170-2945798

info(_AT_)box4all.net

 
Facebook

 | 

DE
NL
EN