Wat bieden wij

 

Goed gekeken is de halve huur

Met ons nieuwe idee Box4all hebben wij een licht, open en transparent gebouw gecreeërd. Op 2 etages biedt onze 1500 m² grote hal in de Karl-Kisters-Strasse 6 in Kleve (in de buurt van de Siemensstrasse , „Fett & Wirtz") rond 200 opbergruimten  in verschillende maten, tussen 1 en 50 vierkante meters. Ook kleinere kluizen voor waardevolle dokumenten of te gebruiken als postbus kunnen bij ons worden gehuurd.   Tevens heeft u bij ons de mogelijkheid uw duitse vestiging onder te brengen door het huren van een opslagbox en kantoorruimte  ; wij helpen u ook met de oprichting van een GmbH , mede door hulp van een Notaris en een duits/ nederlandse Steuerberater .

Een ieder die zich ter plekke van onze mogelijkheden en voorwaarden overtuigt, vertrouwt het concept – omdat het meer dan funktioneert.

 

Wij wensen dat u zich goed voelt bij Box4all en dat u weet dat uw eigendom in goede handen is.

 

Graag bieden wij, in het kader van aanvullende hulpmiddelen, verpakkings- en sluitingsmateriaal aan, net zoals planken of buitengewone opslag mogelijkheden voor expediteuren en andere bedrijven. Onze klanten kunnen kostenloos hulpmiddelen gebruiken, zoals een steekwagentje, een rol- of pallettruck om de voorwerpen gemakkelijk en veilig naar de gehuurde box of terug naar de auto te transporteren.

 

De klant betaalt een maandprijs, die wordt vastgesteld aan de hand van de benodigde capaciteit. U blijft flexibel! Het kontrakt kan ten alle tijden worden opgezegd, zonder binding op langere termijn.

Onze opslagboxen zijn minstens 3 meter hoog en bieden derhalve ook op een schijnbaar klein oppervlak, een grote stouwruimte.

 

Voor „noodgevallen" is er voor onze klanten een toilet beschikbaar.

Facebook

OPENINGSTIJDEN voor huurders

06:00 - 21.30

kantoortijden  : BELT U SVP EVEN VOOR EEN AFSPRAAK 

Maandag tot Zaterdag

Contact

Tel 0049-2821-9971020

Fax 0049-2821-8964577

 

Tel. 0049-170-2945798

info(_AT_)box4all.net

 
Facebook

 | 

DE
NL
EN